Ограничават движението по пътя Падина – Неделино – Старцев
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Юли 2017 18:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ограничават движението по пътя Падина – Неделино – Старцев

/КРОСС/ От 24 юли до 31 август т. г. ще бъде ограничено движението по път III-8652 Падина - Неделино - Старцево в град Неделино, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". Временната организация е за изграждане на мост над река Неделинска в града. Възложител на проекта е община Неделино. Мостовото съоръжение осъществява връзка между на ул. „Ал. Стамболийски" и ул. „Напредък" в Неделино.

По време на строителните дейности движението ще се пренасочва по обходни маршрути по уличната мрежа на град Неделино.

Товарният трафик и транзитно преминаващите автомобили ще се насочват от път III-8652 Падина - Неделино по ул. „Напредък" в град Неделино и отново се включват по III-8652.

Леките автомобили преминават по път III-8652 Падина - Неделино, продължавайки по съществуващия мост над река Неделинска в град Неделино.

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание, съобразена скорост, спазвайки поставената пътна сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното приложение LIMA, интернет страницата на АПИ - www.api.bg, и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.