Предстоящи събития днес
Секция: Предстоящи събития
23 Юли 2017 07:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***
София.
От 11.00 часа на Лятна естрада в Борисовата градина ще се проведе детска програма на Театър „ПАН". От 19.00 часа на същото място ще състои концерт на Младежки струнен квартет.

***
София.
От 21.00 часа на Лятната сцена в зоопарка ще се състои прожекция на филма „Солта на земята" 2014, режисьори Жулиано Рибейро Салгадо и Вим Вендерс.

***
Благоевград.
От 10.00 часа пред барелефа на Никола Вапцаров, разположен на фасадата на Драматичен театър „Никола Вапцаров", благоевградската общественост ще почете 75 години от смъртта на поета.

***
Пазарджик.
От 12.00 часа до главния път Пазарджик - Велинград, жители на с. Варвара ще излязат на протестен митинг-шествие, за да изразят недоволството си срещу начина, по който кметът Марин Рачев управлява Община Септември.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа на басейна на Радиотехникума ще се проведе Международен конкурс „Мис фестивал" като част от програмата на XX Международен фолклорен фестивал Велико Търново 2017.

***
Велико Търново./с. Арбанаси.
От 14.30 часа в Арбанаси като част то Националния фолклорен събор „Болярска среща'' ще се проведе автентична българска сватба.

***
Враца/с. Оходен.
От 10.00 часа в местността Валога, с Оходен, ще се състои IV Международен фестивал за древни култури „Слънцето на Тодорка".

***
Добрич.
От 19.30 часа на скейтпарк - сцена в градски парк „Св. Георги", ще се състои поредицата „Добрич Джази".

***
Смолян/с. Левочево.
От 12.00 часа в параклиса „Св. Илия" в местността Илинден ще бъде отслужена Литургия, ще бъде раздадена и благословена трапеза. Събитието е част от тридневния събор „Илинден - среща на родовете". От 20.00 часа, празникът ще бъде закрит с народно веселие.

***
Шипка.
В 10.30 часа ще започне автомобилното състезание по планинско изкачване „Шипка - Дамасцена 2017".