Маникюрът за лятото с ефекти на стъкло, 3D цветя, холограми, конфети и цветна дъга
Секция: ЛЮБОПИТНО
24 Юли 2017 12:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Маникюрът за лятото с ефекти на стъкло, 3D цветя,  холограми, конфети  и цветна дъга

/КРОСС/ Добре дошли в летния сезон на цветната увереност! Когато светът на модата задава ярките цветове и пленяващите завършващи акценти като хит в тендециите за лятото, маникюрът е черешката на тортата. Най-новите ярки контрастни цветове и специални ефекти са част от актуалните тенденции в маникюра, които ProNails представя в две уникални колекции за лято 2017 -  Clash Couture с иновативни цветове и ефекти и колекция Street Heat, посветена на градския стил и вдъхновена от силните жени, с които се сблъскваме по улиците и тези в съвременната поп култура и музика като Бионсе и Риана.

Иновативните цветове за лятото в колекция Clash Couture 2017 на ProNails включват неустоимо пастелно розово Pastel Pink, футуристичен ментово-син цвят Blue Beatz, вдъхновен от дигиталната мода, искрящо бежовия Big Bang, който създава експлозия от цвят и светлина, свежият прясно „изстискан" и „целунат" от слънцето портокалов цвят - Liquid Lemonade и Clash Couture -  висшата мода за нокти в електриково лилаво-син цвят, комбиниран с  ярък цикламен блясък. Но цветът, който категорично трябва да присъства на цветния ви радар през този сезон, е наситеният и ярък боровинково-розов нюанс  Bold Berries.

Най-новите тенденции в света на маникюра позволяват всички ярки свежи цветове да се комбинират и с различни вдъхновяващи специални ефекти. Ето някои интересни и иновативни идеи, част от тенденциите в колекция Clash Couture 2017 на ProNails. Холограмен стъклен ефект можете да постигнете със стикер за нокти „сияйно стъкло". Тайната за триизмерните холограмни блестящи ефекти пък се крие в брокатите с ефект „дъга", които се поставят върху гел, както и в брокатената пудра за нокти. Сред специалните ефекти за маникюра са също печатите за нокти със закачливи артистични принтове. При тях оптически ефекти съчетават неонови светлини и течни звукови вълни. За любителите на поп арт са ослепителните декоративни конфети в закачливо студени или топли металикови цветови комбинации. Сред новите тенденции са също Chromatic - цвят + триизмерен хроматичен ефект, както и цветната експлозия Colour Blooming  от преливащи омбре цветове в свежи комбинации. 3D Blooming е една от най-атрактивните актуални тенденции в маникюра от ProNails. Ноктите ви могат буквално да „разцъфтят" с експлозивни шаблони за нокти с 3D ефект и нови цветни гелове за рисуване - един страхотен завършек на лъскави или матирани пастелни цветове.

Ето и още идеи от богатата палитра на ProNails за лято 2017.  Цветовете на градския стил, залегнали в колекция Street Heat са силни, наситени и контрастни. Принтовете са мултикултурни, което е очаквано, тъй като улиците са събирателни пространства за много различни култури и традиции. Ноктите са дълги, заоблени или заострени. Водеща тенденция е Ripped Red или „Скъскано червено". Днес, ефектът на скъсаните дънки и тениски се е превърнал в шикозен градски стил и има нужда от наситен ярък червен цвят, който да допълва визията с неотразим маникюр.

Без значение от стила ви и от това, дали предпочитате къси и квадратни нокти или пък дълги и заострени, свежият телесно розов цвят, ще озари маникюра, запазвайки стилния му и сдържан вид. Прибавете към  черния си секси топ доза червено оранжеви свежи нокти. Този наситен цвят е закачлив, но и показва характер. Друг безпогрешен избор е искрящо син мастилен цвят, който перфектно ще допълни свежата лятна визия. Небрежният ежедневен градски стил лесно се превръща в звездна визия само с прибавянето на подходящите бижута и бляскави нокти в златни тонове. А експериментите с нови комбинации от цветове и специални ефекти  дават възможност на всяка представителка на нежния пол да има интересен, нестандартен и истински вдъхновяващ маникюр.

Официален дистрибутор на ProNails за България SELENA ES, www.selenaprofessional.com.