Шампионска гала на лед през ноември в София
Секция: КУЛТУРА
27 Юли 2017 11:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Шампионска гала на лед през ноември в София

/КРОСС/ На 25 ноември 2017 г. зала АРЕНА АРМЕЕЦ ще се превърне в бляскава ШАМПИОНСКА ГАЛА ВЕЧЕР на звездите, включвайки съзвездие от Олимпийски и златни медалисти по фигурно пързаляне, шампионката по фигурно пързаляне - Албена Денкова и легендата на българската гимнастика Йордан Йовчев.

Шоуто, с начален час 19.00, е творчески замислено от режисьора Иля Авербух, който ще ни представи оригиналната си интерпретация от ледено, цирково, акробатично шоу и гимнастика.

В „ШАМПИОНСКА ГАЛА ВЕЧЕР" ще участват световноизвестни изпълнители и шампиони по фигурно пързаляне: Алексей Ягудин, Татяна Тотмянина, Роман Костомаров, Максим Маринин, Оксана Домнина, Максим Шабалин, Мария Петрова, Алексей Тихонов, Максим Ставийски, Маргарита Дробязко, Повилас Ванагас, Елена Леонова, Андрей Хвалко.

В допълнение на изключителния звезден състав от артисти, проектът включва още: театрални и циркови артисти, въздушни и ледени акробати и водещи солисти и всичко това с добавка на невероятно светлинно шоу.

„ШАМПИОНСКА ГАЛА ВЕЧЕР" ще бъде представена за първи път в България. Оригиналната сцена представлява комбинация от ледена пързалка върху която световноизвестните звезди на лед ще представят фрагменти от най-добрите си многобройни представления през годините, плюс втора, акробатична сцена. На нея паралелно с фигуристите група гимнастици от школата на двукратния олимпийски медалист - Йордан Йовчев ще изиграе своите акробатични композиции едновременно с колегите си на леда.

Комбинацията и синхронът между гимнастическите изпълнения и фигурното пързаляне е изключително оригинална идея, която българските зрители ще видят за първи път.

Трупата на Иля Авербух, която българския зрител имаше възможност да види за първи път в шоуто "Парад на шампионите" месеци преди „ШАМПИОНСКА ГАЛА ВЕЧЕР", остави у нашата публика незабравими емоции и спомени и с „ледения" мюзикъл - "Кармен".

Шоуто е подходящо за цялото семейство.

Билети, както и семейни за шоуто с дата 25 ноември, може да закупите в мрежата на Eventim.bg и партньорските вериги с 10 % отстъпка от всички ценови категории до 1 септември.
За колективно закупуване се насочете към офиса на Жокер медиа, тел: 02 9654 335.