Джейсън Бейтман със звезда на Алеята на славата
Секция: Шоубизнес
27 Юли 2017 12:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джейсън Бейтман със звезда на Алеята на славата

/КРОСС/ Актьорът, режисьор и продуцент Джейсън Бейтман, известен с ролята си във възхваляваната от критиката телевизионна поредица "Развитие в застой", получи звезда на холивудската Алея на славата, предаде "Ройтерс".

Звездата на Бейтман е 2616-а на прочутата алея. На церемонията по откриването й 48-годишният актьор сподели, че шансът и късметът да се задържи толкова дълго в "нетраен" бизнес го изпълват с благодарност.

Телевизионната кариера на Джейсън Бейтман започва на 12-годишна възраст с роля в хитовия сериал "Малка къща в прерията". В края на 80-те години на миналия век актьорът се радва на голяма популярност благодарение на ситуационната комедия "Семейство Хоган".

Ролята на Майкъл Блът в сериала "Развитие в застой" носи на Джейсън Бейтман награда "Златен глобус" през 2005 г. За нея актьорът има и две номинации за "Еми".

На церемонията по откриването на звездата му на Алеята на славата Джейсън Бейтман беше придружен от съпругата си Аманда и двете им дъщери. Сред гостите беше холивудската звезда и близка приятелка на актьора Дженифър Анистън. Бейтман и Анистън са си партнирали в пет филма, сред които "Шефове гадняри" и "Пълно за празно".