От 31 юли до 25 август ремонтират пътя Плевен - Луковит - Златна Панега
Секция: БЪЛГАРИЯ
28 Юли 2017 21:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
От 31 юли до 25 август ремонтират пътя Плевен - Луковит - Златна Панега

/КРОСС/ От понеделник - 31 юли до 25 август се въвежда временна организация на движението на път I-3 Плевен - Луковит - Златна Панега, поради извършване на ремонт на участъка Луковит - Румянцево от км 137+830 до км 149+800.
Движението ще се извършва в една лента с пропускателен режим и ще се регулира със светофарни уредби.

Ремонтът на път I-3 в чертите на гр. Луковит ще се извърши на два етапа. Първо ще бъдат ремонтирани улиците „Момчилец" и „Любен Каравелов", като движението ще се пренасочва двупосочно по ул. „Възраждане", на втория етап от ремонта движението ще се пренасочи двупосочно по улиците „Момчилец" и „Любен Каравелов" и ще бъде ремонтирана ул. „Възраждане".

Ремонтът ще се извърши по договора за текущ ремонт и поддържане на републиканските пътища в област Ловеч от ДЗЗД „ТРЕЙС ПРИБОР".

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват поставената сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ - www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.