Тенис и волейболни финали през уикенда в ефира на спортните канали на Мтел
Секция: СПОРТ
28 Юли 2017 13:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тенис и волейболни финали през уикенда в ефира на спортните канали на Мтел

/КРОСС/ Развръзката на престижния тенис турнир от сериите ATP 500 в Хамбург ще бъде акцентът в програмата на Mtel Sport 1 през този уикенд. В събота на клей кортовете в пристанищния германския град ще бъдат изиграни полуфиналите от 13:05 и от 18:00 часа, а в неделя от 16:00 часа ще бъде определен и шампионът.

Събота е денят за полуфиналите и на дамското волейболно Grand Prix 2017. Четирите най-добри отбора от Група 2 ще определят този уикенд кой ще бъде шампион, а всички двубои ще бъдат излъчвани директно по Mtel Sport 2. Шампионът в надпреварата ще спечели промоция за Група 1, а началото е в събота с полуфиналните сблъсъци Южна Корея - Германия от 17:00 часа и Чехия - Полша от 20:00 часа. Отборите победители ще се изправят в големия финал в неделя от 19:00 часа, докато загубилите ще играят за утешителното трето място от 16:00 часа.

Друг основен акцент по спортните канали на Mtel ще са двубоите от Руската Премиер лига, като в неделната вечер от 20:00 часа, Mtel Sport 1 ще излъчи дербито на Санкт Петербург между новака Тосно и гранда Зенит. Символичните домакини започнаха трудно кампанията и имат 2 загуби в 2 мача, докато момчетата на Роберто Манчини са с перфектния актив от 6 точки след първите два кръга в Руската Премиер лига.

Този уикенд е една от най-очакваните галавечери на UFC 214 през лятото. Тя ще предложи три мача за шампионски титли: в полусредна категория при мъжете, категория перо при жените и основното събитие за колана в полутежка категория между Даниел Кормие и Джон Джоунс, което вече се отлага почти две години. А преди шампионските мачове ще загреем със срещата между Роби Уолър и Доналд Сероне, която обещава изключително шоу. Началният час на мегасъбитието е 5:00 часа в неделната сутрин на 30 юли, а всички мачове от UFC 214 можете да гледате само по Mtel Sport 2.

За любителите на високите скорости отново ще се погрижи Mtel Sport 2. В неделя от 22:00 часа феновете ще могат да проследят поредния старт от NASCAR от пистата в Поконо.