Над 4000 души пяха със "Сигнал" в Морската градина в Бургас.
Секция: ЛЮБОПИТНО
29 Юли 2017 14:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Над 4000 души пяха със "Сигнал" в Морската градина в Бургас.

/КРОСС/ Началото на фестивала „BurgasMezi" бе поставено от рок-динозаврите група „Сигнал", които направиха двучасово шоу за невероятната бургаска публика. На сцената пред пантеона звучаха едни от любимите български хитове на легендите. Освен с впечатляващата музикална програма, фестивалът на Балканската скара посрещна своите посетители с уникални кулинарни изкушения на майстори-готвачи от Гърция, Турция, Сърбия и България.

Но приятните изживявания не спират до тук - организаторите са предвидили в оставащите три дни от фестивала „BurgasMezi" множество игри и забавления за цялото семейство. Очакват ви турнири по белот, табла, надяждане, надпиване и много други състезания с парични и предметни награди, а за най-малките всеки ден от 12-18ч е предвидена безплатна детска анимация.

Тази вечер на сцената на „BurgasMezi" ще излезе любимецът на публиката - Борис Солтарийски и невероятните музиканти от „Виво Монтана", в съботната вечер сръбската суперзвезда Кеба и гръцката сензация Йорданис Агапитос ще се погрижат за доброто настроение на бургазлии. В неделя от 13ч фолклорната прима Славка Калчева ще пренесе посетителите в духа на българската народна музика, а звезда на вечерта ще бъде легендата на сръбската музика - Бобан Здравкович.