Предстоящо на 11 август
Секция: Предстоящи събития
11 Август 2017 07:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящо на 11 август

/КРОСС/ ***
София.
От 11.00 часа в зала „Колегиум" в Министерството на културата министър Боил Банов ще представи приоритетите на правителството в сферата на културата.

***
София.
В 19.00 часа в градината на Bookies на ул. „Доспат", 37 Тед Кочев ще представи автобиографичната книга „Моят живот в киното: Режисьорска версия", част от престижната поредица „Амаркорд" на издателство „Колибри".

***
Бургас.
В 18.00 часа на сцената на „Охлюва" в Морска градина ще се проведат IX Летни празници на изпятата поезия - „Солени ветрове".

***
Бургас.
В 20.30 часа на открита сцена пред „Пантеона" в Морската градина ще се проведе състезание по бийтбокс по повод Международния ден на младежта.

***
Бургас.
В експо център „Флора" в Морската градина ще бъде открито третото издание на Burgas Skate Open.

***
Варна.
В 11.00 часа във Военноморския музей ще бъде открита изложбата „Филателно море", посветена на 138-ата годишнина на Българския военен флот. Ще бъдат представени над 100 ценни екземпляра пощенски марки, картички и печати.

***
Варна.
В 14.00 часа в Щаба на ВМС ще се проведе церемония за награждаване на военнослужещи от Военноморските сили от областния управител на Варненска област, кмета на град Варна и командира на ВМС. От 19.30 часа на входа на Морската градина Представителния духов оркестър на ВМС ще изнесе концерт.

***
Варна.
В 21.00 часа в Английския двор на Археологическия музей ще се проведе концерт с участието на Константин Костов - пиано, Димитър Карамфилов - контрабас и Невян Ленков - перкусии с импровизации по класически и български произведения и авторски работи.

***
Варна.
В Лятния театър Мария Илиева ще даде концерт.

***
Велико Търново.
От 21.00 часа на крепостта Царевец Театрално-музикален продуцентски център - Варна ще представи на фестивала „Сцена на вековете" операта „Манон Леско" от Джакомо Пучини.

***
Златоград.
От 18.00 часа в храм „Св. вмчк Георги Победоносец" Златоград ще пристигне Чудотворната икона „Златна ябълка" и Пловдивският митрополит Николай ще оглави богослужение.

***
Карлово/село Войнягово.
В 20.00 часа в парка на селото ще бъде открит Традиционен събор Войнягово с оркестър „Славяни" и ръководител Николай Трифонов.

***
Кюстендил.
От 10.30 часа в Държавно горско стопанство „Кюстендил" ще се проведе регионална среща по проблемите с горите.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в читалище „Братство" ще бъдат открити фотоизложби: „Марин Големинов", „Виктор Мержанов", "Валерий Халилов", „Сергей Прокофиев", „Едуардо дел Пуейо".

***
Русе.
В 10.00 часа в Заседателна зала на Община Русе ще се проведе пресконференция по повод предстоящия „Грийн рок фест" през септември.

***
Свищов.
От 10.00 часа в Детския отдел на Градската библиотека ще се проведе инициативата „С пламъка на дядо Славейков" - запознаване с живота и делото на първия български детски писател и четене на разкази от Светослава Славейкова.

***
Сливен.
От 11.00 часа кметът Стефан Радев ще посети археологическия екип, който провежда разкопки край Кермен.