Чуков за акциите на Симеонов: Чували ли сте френски вицепремиер да ревизира барове и дискотеки?
Секция: ПОЛИТИКА
13 Август 2017 15:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Чуков за акциите на Симеонов: Чували ли сте френски вицепремиер да ревизира барове и дискотеки?

/КРОСС/ България е станала Република на интригата, невежеството и корупцията. Може ли заместник министър-председател на България да се занимава с работа, която е задължение на областни управители, кметове, полицаи, финансови контролни органи, съдебни звена и други местни компетентни държавни служби? По този начин се девалвират нивото и авторитетът на Министерски съвет.

Чували ли сте френски вицепремиер да ръководи ревизия на барове, дискотеки и ресторанти на Лазурния бряг? Или в Сан Тропе? Постът на български заместник министър-председател се приравнява до този на "полицая от Сан Тропе" от едноименния филм...което никак не е смешно.

Г-н Симеонов не е назначен на своя пост за да им показва как да работят! При всяко едно назначение има функционална характеристика на длъжността. Симеонов също има съответната длъжностна характеристика и в нея не влиза задължението да обучава своите подчинени. Те при назначаването си са длъжни да имат съответните знания и умения. В противен случай, отговорност носи техният работодател. В случая г-н Симеонов.

..Да влезе в градския транспорт в Бургас и областта и да проверява билети и карти на пътниците."

Източник: Боян Чуков, Фейсбук