Сталоун: В България можеш да намериш wi-fi и в гора, заобиколен от вълци
Секция: ЛЮБОПИТНО
15 Август 2017 14:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сталоун: В България можеш да намериш wi-fi и в гора, заобиколен от вълци

/КРОСС/ Холивудската звезда Силвестър Сталоун се оплака във видео от безжичния интернет в Санта Кларита, Калифорния, сравнявайки го с доброто покритие в България.

„Много е иронично, че в България може да намериш безжичен интернет в гора, където си заобиколен от вълци, но не можеш да откриеш такъв в Санта Кларита", каза актьорът, който е в Калифорния за снимките на хитовия сериал This Is Us.

"Това е една от най-големите мистерии в живота ми. Можем да стигнем до всички краища на Вселената, а е толкова трудно да откриеш добро покритие", оплака се Слай в текст към публикуваното видео.

Сталоун няколко пъти е снимал у нас, включително част от екшън поредицата „Непобедимите". В момента той е в калифорнийския град Санта Кларита, където са снимките на втория сезон на телевизионната поредица This Is Us.

В сериала 71-годишният Сталоун си партнира с актьора Джъстин Хартли. Слай дори пусна тяхна обща снимка в Instagram, като написа „На снимачната площадка на This Is Us - прекрасен сериал, а с Джъстин се работи страхотно".