Philips TV спечели EISA награда в категорията Best Buy OLED TV 2017-2018
Секция: Технологии
15 Август 2017 14:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Philips TV спечели EISA награда в категорията Best Buy OLED TV 2017-2018

/КРОСС/ Забележителната комбинация от изключителна картина и качество на изработка на Philips TV с най-доброто в европейския дизайн бяха отличени още веднъж и телевизорът на Philips 55POS9002 спечели престижната EISA награда в категорията „Best Buy OLED TV 2017-2018" от Европейската асоциация за образ и звук (European Imaging & Sound Association).

EISA награди Philips TV и затова, че предлага най-съвременната технология и производителност на достъпна цена, за да превърне модела 9002 в „отличаващ се на разширяващия се пазар на OLED".

Непосредствено след първия OLED модел на Philips - атрактивния 901F - 9002 е вторият OLED модел на Philips, но и първият, включващ изцяло новия собствен видео процесор P5 за качество на картината, който предлага подобрение на мощността, скоростта и ефективността, изтъквайки технологията Philips Perfect Pixel Ultra HD.
При връчването на наградата екипът на EISA се позовава на "отличното качество на картината" на 9002, отличавайки богатите цветове, фините детайли, най-дълбоките черни тонове, рязкостта на движенията и отбелязвайки, че всеки един от тях е резултат от съчетанието в 9002 на присъщите предимства на OLED технологията, захранвана от системата P5 Engine. Журито на EISA похвали също и засиленото "усещане за потапяне във всеки източник", произлизащо от уникалната Ambilight технология на Philips.

Коментирайки наградата, изпълнителният директор на TP Vision, Костас Вузас, заяви: "Щастливи сме, че EISA избра да удостои с тази награда 9002, и че нашите усилия да предложим нещо отличително, но все пак достъпно на пазара на OLED, получи такова престижно признание. Philips OLED телевизорът просто изглежда по-добре във всички аспекти."

Това признание от EISA е втората награда, която Philips 55POS9002 получава през 2017 г., след като получи честта да бъде номиниран за изключителен продукт в категорията за потребителска електроника от престижните Red Dot Product Awards.

Philips 55POS9002: Best Buy OLED TV 2017 - 2018: ключови характеристики

• OLED телевизор
Само перфектното черно създава идеални цветове
• 3-странен Ambilight
Променя начина, по който гледате телевизия завинаги
• Перфектна картина с P5 Perfect Picture Engine
Истински удовлетворяващо ултра UHD изживяване
• HDR Perfect
Най-добрите усещания за контраст, цвят и острота
• Усъвършенствани пропорции
Финес от истински метал
• Работещ с Android
Магазинът Google Play и галерията за приложения на Philips
• Технологията на Philips Triple Ring
За подобрен мощен звук
• DTS HD Premium звук
Чуйте всеки детайл

За TP Vision

TP Vision е водеща компания в света на визуалните дигитални развлечения. Тя се фокусира върху разработването, производството и търговията на телевизори Philips в Европа, Русия, Близкия Изток, Бразилия, Аржентина, Уругвай, Парагвай и определени страни в Тихоокеанска Азия. Ние правим това чрез обединяването на дългогодишната традиция и опит в дизайна и иновациите на Philips с безупречните оперативни процеси, гъвкавост и бързина на TPV технологията.

Комбинирайки тези силни страни, предлагаме висококачествени телевизори на пазара: интелигентни и лесни за употреба с изискан стил. Вярваме в създаването на продукти, които осигуряват пълноценно телевизионно изживяване на потребителите. С телевизорите Philips TP Vision е глобален лидер на пазара. TP Vision е ексклузивният лицензоносител на марката телевизори Philips за изброените по-горе континенти.

Телевизионната компания е 100 % собственост на TPV, водещият световен производител на монитори и LCD TV. Групата на TPV е била в състояние да управлява растежа си през годините, като базира своите икономии от мащаба и основните компетенции в R&D, производството, логистичната ефективност и качество. За TP Vision работят близо 2000 души в различни държави по света.