Предстоящи събития днес
Секция: Предстоящи събития
16 Август 2017 07:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***

София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 17.00 часа в АПИ ще бъдат отворени шестте оферти за изграждане на ТОЛ системата.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Иван Г., Чавдар Г., Павел Б. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Иван Г. - производство за определяне на общо наказание по чл. 23-27 НК (кумулации - чл. 306, ал. 1, т. 1 НПК).

***
София.
От 13.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Мартин К., Николай З. и Петър З. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
В 11.00 часа от хижа Мусала до връх Мусала ще се проведе вторият кръг от състезанието по планинско бягане за купа „Бороспорт".

***
Бургас.
От 16-ти до 20-ти август в Експо център „Флора Бургас" талантливи творци от цяла България ще покажат последните колекции на своите авторски бижута, дрехи, аксесоари и много други изделия.

***
Враца.
От 10.00 часа в градинката зад паметника на Христо Ботев ще бъдат представени „Приказни пътечки" от програмата „Лято в библиотеката 2017".

***
Добрич.
В 11.00 часа в УВЦ „Юрий Гагарин" в СОК Камчия ще бъде открит вторият национален детски диабетен лагер „Докосни дъгата".

***
Добрич.
В Регионална библиотека „Дора Габе" - Обща читалня, Сектор работа с деца, ще бъде представена витрина с библиотечни документи по повод 115 години от рождението на Ангел Каралийчев, писател (1902-1972).

***
Каварна.
От 14.00 часа в конферентна зала на общинския хотел „Каварна" ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен проект за подобряване условията за младежка заетост в туризма ще се проведе в Каварна.

***
Кюстендил.
От 09.45 часа в Брезовата гора в парк „Галерия", представители на гражданска инициатива „Спаси Кюстендил" ще даде пресконференция.

***
Свищов.
От 11.00 часа в Конферентната зала на хотел „Иванофф" ще се проведе встъпителна пресконференция по проект „Вашето здраве има значение! - Модернизация на болниците в Зимнич и Свищов".

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „Родина" ще се състоят групови игри за запознаване и общуване.

***
Ямбол/ с. Овчи кладенец.
В 11.00 часа в с. Овчи кладенец общинският съветник от ПП ГЕРБ - Тунджа Атанас Христов ще се срещне с жители на селата Бояджик и Овчи кладенец.