Предстоящи събития в страната
Секция: Предстоящи събития
17 Август 2017 07:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ ***

Пловдив.
От 12.00 часа при кръстовището на околовръстния път на Пловдив с пътя Пловдив - Асеновград министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще направи инспекция на строително-монтажните работи по разширяването на републиканския път Пловдив - Асеновград.

***
Ямбол.
От 15.00 часа в района на пътя Палаузово-Недялско, Ямбол, министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще инспектира изграждането на двадесет километровата газопроводна отсечка „Лозенец-Недялско".

***
София.
От 11.00 часа в зала "Пресцентър" на приземния етаж на Министерството на труда и социалната политика министър Бисер Петков ще представи приоритетите от управленската програма на правителството за периода 2017-2021 г. в сферата на социалната и демографската политика.

***
София.
От 10.00 часа 5 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Красимир К., Производство за определяне на общо наказание по чл. 23-27 НК (кумулации - чл. 306, ал. 1, т. 1 НПК).

***
София.
От 10.30 часа в Музея за история на София (бившата Централна минерална баня), ет. 2, площад „Бански" 1, ще се проведе специално събитие, посветено на приказки за добрината.

***
София.
От 15.30 часа в хотел ,,Астра" ще се проведе Работна среща на регионалните представители и членове на Съюз на преподавателите по авто-мото подготовка (СПАМП) в гр. София, на която ще присъства и зам.-министърът на Транспорта, информационните технологии и съобщенията Ангел Попов. Основните теми, които ще бъдат разгледани и дискутирани ще бъдат свързани с изменението на учебната документация за обучение на кандидат-водачи на МПС.

***
Благоевград.
От 16.00 часа в зала №5 в сградата на Общината ще се проведе публично обсъждане на отчета за изпълнение на бюджета на Общината за 2016 г.

***
Бургас.
От 19.00 часа в к.к. Слънчев бряг, комплекс Какао бийч, ще се проведе концерт, част от турнето One Love.

***
Варна.
От 11.00 часа в Детския център „Хамбарите" на Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия" ще бъде открито шестото издание на Международния фестивал „Магията на куклите".

***
Видин.
От 15.00 часа, в залата на 6 ет. в административната сграда кметът на Община Видин Огнян Ценков ще връчи благодарствени адреси на доброволците, съдействали при реализирането на Първия летен фестивал "Крепост на вековете "Баба Вида".

***
Враца.
От 10.00 часа в читалня на библиотека при НЧ „Развитие 1869" ще се проведе драматизация на приказка.

***
Враца.
Най-добрите български играчи и треньори по снукър ще правят демонстрации на открито във Враца.

***
Дунавци.
В града ще бъдат открити два къта за отдих (в кварталите "Гурково" и "Видбол"), реализирани по проекти в рамките на Програма "Местни инициативи" на Община Видин. На събитието ще присъства заместник-кметът на общината Венци Пасков.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в приемната на Регионалната инспекция по околната среда и водите ще се проведе работна среща по проблемите на млекопреработвателния сектор.

***
Русе.
От 11.00 часа в Зала 1 на Областна администрация Русе ще бъде проведена встъпителна пресконференция относно иницииране на изследвания за туберколоза сред рискови групи на територията на областта.

***
Смолян.
От 8.00 до 13.30 часа на гарнизонното стрелбище на поделение то Военното формирование 28330 ще се проведе планирани стрелби.

***
Смолян.
От 18.00 часа в зала „Петър Стайков" в Клуба на дейците на културата ще бъде представена самостоятелна изложба живопис на художника Станчо Станев.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „Родина" ще се проведе програма за лятна работа с деца.