Брижит Макрон даде първото си интервю
Секция: Шоубизнес
17 Август 2017 12:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Брижит Макрон даде първото си интервю

/КРОСС/ Първата френска дама даде първото си интервю. За списание "Elle" Брижит Макрон коментира, че единственият недостатък на съпруга й е, че е по-млад от нея.

За Брижит Макрон влизането в Елисейския дворец не било изненада, защото е свикнала на съпругът ѝ да се случват невероятни неща. Животът с него описва като "невероятно приключение", което продължава 20 години.

На французите тя обещава прозрачност на действията. Всички ще знаят какво прави и средствата, с които разполага. Правилата ще бъдат очертани от "харта на прозрачността". Всичко, с какво се занимава Брижит Макрон, ще бъде публикувано на сайта на Елисейския дворец. А това, на което бившата учителка е решила да се посвети, е образованието и да помага на хората с увреждания.

Хартата за прозрачност ще определи ролята на Брижит Макрон в Елисейкия дворец. Като първа дама тя има трима сътрудници, двама от които са президентски съветници и секретарка.

Това е първото интервю на Брижит Макрон след президентските избори на 7 май. Оттогава тя не е правила изявления пред медиите, а изявите ѝ се ограничаваха до няколко снимки в популярни списания и официални видеа от Елисейския дворец в социалните мрежи.

БНТ