„Информационно обслужване“ ще управлява ресурсите си чрез Microsoft Dynamics NAV
Секция: Технологии
17 Август 2017 13:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Информационно обслужване“ ще управлява ресурсите си чрез Microsoft Dynamics NAV

/КРОСС/ В „Информационно обслужване" АД беше внедрена интегрирана система за управление на бизнеса. Тя ще централизира и автоматизира протичащите процеси в дружеството. Чрез използването на Microsoft Dynamics NAV компанията ще повиши ефективността на управление на нейните финансови, човешки и материални ресурси.

С 26 клона във всички областни градове в страната и над 500 висококвалифицирани служители, „Информационно обслужване" АД е една от най-големите ИКТ компании в България. Дружеството е и основен партньор на държавните институции при осъществяването на ключови проекти, свързани с информационните технологии и обезпечение на сигурността и функционалността на държавните и общински структури.

Големият мащаб на дейността на компанията и необходимостта от повишаване на ефективността при управлението на ресурсите бяха сред определящите фактори при избор на продукт за ERP решение - Microsoft Dynamics NAV.

Благодарение на въведената система, „Информационно обслужване" АД ще управлява максимално ефективно всички процеси, свързани с осъществяване на счетоводната дейност, управление на склад, съставяне и управление на бюджети по звена и проекти, както и управление на паричните потоци в дружеството. Нейното прилагане спомага за оптималното проследяване, управление и отчитане на договорите и проектите на компанията във всеки етап от изпълнението им.

При внедряването на ERP решението бе разработен специфичен модул за управление на човешките ресурси, който съхранява и систематизира информация за над 500 служители на дружеството и му помага да управлява всички дейности, свързани с неговия най-ценен капитал.

С използването на системата „Информационно обслужване" АД ще постигне цялостен финансов контрол и по-ефективно планиране и управление на ресурсите във всички свои организационни звена.