Нина Добрев пред Harper's Bazaar: Бяхме скромно емигрантско семейство от България
Секция: Шоубизнес
18 Август 2017 12:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нина Добрев пред Harper's Bazaar: Бяхме скромно емигрантско семейство от България

/КРОСС/ Холивудската красавица Нина Добрев изгря на корицата на Harper's Bazaar. Актрисата се изяви и като гост редактор на септемврийския брой на списанието.

Пред Harper's Bazaar Нина разказа за творческите си планове, кучето ѝ Маверик и какво е да израснеш в емигрантско семейство от България.

Семейството на Нина Добрев емигрира от София в Торонто, когато бъдещата звезда е само на 2 години. „В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха много здраво, за да се справим", споделя звездата от „Дневниците на вампира".

„Докато приятелите ми имаха купища страхотни дрехи, ние пазарувахме от местен магазин с евтини стоки. За да ме накара да се почуствам по-добре, мама го наричаше Versace. Е, няколко години по-късно отидох на истинско ревю на Versace и седнах на първия ред".

Вероятно миналото на Нина Добрев е оформило и политическите възгледи на красавицата, отбелязват от Harper's Bazaar, а Нина разказва: „Произхождам от емигрантско семейство и не смятам, че поведението на Доналд Тръмп е приемливо. Той не се държи като президент, а като риалити звезда в ужасно шоу".

Що се отнася до кариерата ѝ, Нина е категорична, че не съжалява за решението си да напусне сериала, който я направи световноизвестна - „Дневниците на вампира". „Такъв беше планът от самото начало. Нямах намерение да оставам след изтичането на шестгодишния ми договор".

Нина обича да говори и за Маверик - кученце, което осиновила преди няколко месеца. „Тя е най-спокойното куче на света. Всяка сутрин ме събужда, като облизва лицето ми, след което буквално тичам навън по пижама, за да я изведа".

Нина осиновила Маверик (кръстена на героя на Том Круз в „Топ Гън") няколко месеца след смъртта на котката ѝ Линкс. „Тя спаси мен, аз спасих нея. Бях толкова тъжна след смъртта на Линкс. Маверик ме върна към живота", признава актрисата.

Родената като Николина Константинова Добрева актриса започва кариерата си като модел и участва в редица реклами. Световноизвестна става с ролята на Елена в хитовия сериал "Дневниците на вампира".
Гледали сме я и в "Нека сме ченгета" (Let's Be Cops), "The Final Girls", "Съквартирантката" (The Roommate ), „Гимназия Деграси: Следващото поколение" (Degrassi: The Next Generation), "Деграси отива в Холивуд" (Degrassi Goes Hollywood).

Нина е и сред зведите на екшъна „Трите хикса: Отново в играта", където си партнира с Вин Дизел, Руби Роуз, Самюел Л. Джаксън. Ще я гледаме и във "Flatliners".