Бизнесмени от Слънчев бряг поискаха спешна среща с Борисов и Симеонов
Секция: Туризъм
19 Август 2017 14:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бизнесмени от Слънчев бряг поискаха спешна среща с Борисов и Симеонов

/КРОСС/ Съюзът на собствениците в Слънчев бряг призова на спешна среща министър-председателя Бойко Борисов, вицепремиера Валери Симеонов, министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Несебър Николай Димитров, предава „Епицентър".

В декларация, подписана от председателя на Управителния съвет на организацията Елена Иванова и разпратена до медиите, се изразява недоволство от нощните акции на вицепремиера Валери Симеонов в заведения в курорта, които вдигат много шум.

"Приканваме на спешна съвместна среща в к.к. „Слънчев бряг" премиера на Република България Бойко Борисов, вицепремиера Валери Симеонов, министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Община Несебър Николай Димитров", се казва в декларацията.

"Подкрепяме усилията на правителството и държавата за спазването на законността в к.к. „Слънчев бряг", но да е по начин, който да не смущава спокойствието на туристите в комплекса."

От Съюза подкрепиха премахването на незаконните временни обекти в курорта и ограничаването на шума, като настояват за решаването на въпроса със статута на инфраструктурата в курорта.