Предстоящи събития в страната
Секция: Предстоящи събития
23 Август 2017 07:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ ***

София.
От 10.00 часа ще започне седмичното заседание на Министерския съвет.

***
София.
От 10.00 часа 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Румен С., Младен П. и др., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в зала „Сердика" на София Хотел Балкан българските първокурсници във Великобритания се събират на първа среща и ориентация преди да отпътуват за Острова. Ориентация се организира от международния проект „Световно образование".

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА, Виктор Серов, председател на Съвета на директорите на „Ви - Веста холдинг" АД, ще даде пресконференция на тема „Защо бе отнет лицензът на ЗК „Надежда" - една просперираща застрахователна компания?".

***
София.
От 19.00 часа на Лятната естрада в Борисовата градина ще се състои Концерт от цикъла „Остров на музиката".

***
Батак.
Деветото издание на фестивала „Беглика фест" ще се проведе от 23 до 27 август в района на язовир Голям Беглик в Родопите под мотото „Пресътворение".

***
Благоевград.
В 12.00 часа в РСПБЗН-Благоевград ще се състои официална церемония за откриването на санираната сграда на пожарната по проект „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност и осигуряване на достъп на хора в неравностойно положение".

***
Велико Търново./ с. Килифарево.
От 10.00 часа в Музейния комплекс ще се проведе Седми семестър на Летен пленер "Детска академия за изкуства".

***
Враца.
В 10.00 часа в Заседателната зала на Община Враца ще се отворят ценовите предложения на участниците в обществена поръчка с предмет: „Реконструкция ремонт и внедряване мерки за енергийна ефективност на административни сгради (Ремонт и обновяване на административната сграда на Община Враца)".

***
Пловдив.
От 09.00 часа във 2 зала, състав на Пловдивския окръжен съд ще заседава по делото срещу Васил Т., който е обвинен в опит за убийство.

***
Пловдив.
От 10.00 часа, 11-и състав на Пловдивския районен съд ще заседава по делото срещу Петър А. и Илия Г., на които са повдигнати обвинения за отглеждане на канабис.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в сградата на РИОСВ-Пловдив ще се проведе второ заседание по темата за изграждане на инсинератор край град Куклен.

***
Пловдив.
От 11.00 часа 11-и състав на Пловдивския районен съд ще заседава по делото срещу Иван С., на когото са повдигнати обвинения за уреждане на футболни мачове.

***
Пловдив.
От 20.30 часа в Античния театър Орлин Горанов ще отбележи своя 60-годишен юбилей с една от знаковите си роли - тази на Дон Кихот в мюзикъла от Бродуей „Човекът от Ла Манча".

***
Русе.
От 10.00 часа пред сградата на Комплексния онкологичен център в Русе ще бъде направено дарение за болнолежащите пациенти в онкодиспансера.

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детския отдел на библиотека „Родина" ще има лятна програма за деца.

***
Царево.
От 20.30 часа на градския площад ще се проведе „Рок симфония".