Мтел започва предварителна продажба на новия Samsung Galaxy Note8
Секция: Технологии
24 Август 2017 12:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мтел започва предварителна продажба на новия Samsung Galaxy Note8

/КРОСС/ Мтел започва предварителна продажба на новия флагман Samsung Galaxy Note8. Клиентите могат да заявяват желаните устройства до 23:59 часа на 13 септември на сайта на телекома, като първите 100 ще получат устройството в комплект с работна станция Samsung DeX.

Samsung Galaxy Note8 ще се предлага от Мтел за 54,99 лева на месец или 1 199,99 лева в брой с план Мтел без граници 3XL с Екстра нет+. Наличните цветове при старта на предварителната продажба са среднощно черно и кленово златно.

Голямата новост при флагмана на Samsung са две 12-мегапикселови задни камери с оптична стабилизация на изображението (OIS) както на широкоъгълен обектив, така и на телеобектив. Note8 разполага и с 8-мегапикселова Smart Auto Focus предна камера за селфита и видео разговори.

Новият модел на Samsung е с най-големия екран на Note устройство, а по-тесният корпус позволява безпроблемно ползване с една ръка. 6.3-инчовият Quad HD+ Super AMOLED инфинити дисплей прави видими много повече детайли. Физическият бутон е заменен от виртуален в долната част на сензорния екран. Сигурността на фаблета е обезпечена от възможността за избор на биометричнo удостоверяване, включително сканиране на ирис и пръстов отпечатък.

Моделът идва с по-интелигентен стилус S Pen. Оперативната памет на Note8 е 6 GB, а тази за съхранение - 64 GB, които могат да бъдат увеличени с до 256 GB с помощта на слота за microSD карта. Процесорът на модела е осемядрен 4 x 2.3GHz + 4 x 1.7GHz, а капацитетът на батерията - 3 300 mAh.