Краварка била отвлечена пред очите на съпруга си, час по-късно я освободили
Секция: БЪЛГАРИЯ
30 Август 2017 20:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Краварка била отвлечена пред очите на съпруга си, час по-късно я освободили

/КРОСС/ Жена на 45 години е била качена против волята ѝ в автомобил. Сигналът за инцидента е бил подаден около 20 часа на 29 август, потвърдиха от Областната дирекция на МВР - Търговище. Сформирани били екипи от служители на Районното полицейско управление в Попово, които само за час успели да спасят отвлечената. Тя била намерена в къща в поповското село Паламарца, задържан е стопанинът - 53-годишен мъж.

Той е и собственик на използвания за отвличането автомобил. Ден по-късно в ареста е доведен и съучастникът му - мъж на 49 години от Попово. Работата по документиране на престъплението продължава под ръководството на прокурор от Окръжна прокуратура - Търговище, откъдето отказаха повече информация по случая.

Отвлечената жена е от съседното на Паламарца село Гагово, разказа кметът на Паламарца Георги Георгиев. Тя е краварка там и по време на инцидента е била заедно със съпруга си, който е подал сигнала до полицията. Задържаният за отвличането мъж от Паламарца е купил къщата си там преди няколко дни. Бил е рецидивист и е лежал в затвора.