Излиза посмъртен албум на Майкъл Джексън
Секция: Шоубизнес
09 Септември 2017 18:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Излиза посмъртен албум на Майкъл Джексън

/КРОСС/ Нов посмъртен албум на Майкъл Джексън ще се появи на пазара в края на септември, съобщи Контактмюзик.

Албумът е озаглавен "Scream", включва 13 песни и ще излезе няколко седмици след като триизмерна версия на видеоклипа "Thriller" на Майкъл Джексън бе показана на кинофестивала във Венеция.

Наследниците на починалия Майкъл Джексън са работили с две звукозаписни компании, за да бъде издадена тази колекция от хитове, към които е добавено специално медли, озаглавено "Blood on the Dance Floor X Dangerous" и изпълнено от електронното дуо "Уайт панда".

Новата песен е смесица от парчетата "Blood on the Dance Floor" от 1997 г., "Dangerous" (1993), "This Place Hotel" (1980) на "Джексънс", "Leave Me Alone" (1989) и "Is It Scary" (1993).

Сред останалите песни в диска са "Thriller" и "Dirty Diana", както и "Somebody's Watching Me", "Unbreakable" с участието на Ноториъс Би Ай Джи, "Threatened", "Ghosts" и разбира се, "Scream" с участието на сестрата на Джако - Джанет Джексън.

Тази песен е от албума "HIStory", излязъл през 1995 г. В новия албум ще са също хитът "Torture" на "Джексънс" и титулната песен от първия посмъртен албум на Майкъл Джексън "Xscape", който бе издаден през 2014 г.

Излизането на албума ще бъде чествано със събития в 6 града. Той ще бъде издаден на 29 септември от звукозаписните компании "Епик рекърдс" и "Легаси рекърдс".