Николай Тишев и Тодор Байчев участваха в честванията на 9-ти септември в Карнобат
Секция: ПОЛИТИКА
09 Септември 2017 21:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Николай Тишев и Тодор Байчев участваха в честванията на 9-ти септември в Карнобат

/КРОСС/ Народните представители от „БСП за България" Николай Тишев и Тодор Байчев взеха участие в честванията на 73-та годишнина от 9-и септември 1944 г. в Карнобат. Събитието се състоя пред Паметника на незнайния воин в местния парк. На него присъства и председателят на БСП - Карнобат Аспарух Иванов. Мероприятието уважиха още членове на ИБ на БСП в града и много други социалисти.

„Преди 73 години на този ден нашата партия поема отговорността за управлението на държавата с ясното съзнание, че България заслужава много по-добро бъдеще от това, което й предлага монархофашисткият режим на сподвижниците на Борис Трети. Заслужава много повече от това- 85 % от българите, които живеят на село да не са виждали течаща вода. Заслужава много повече от двете национални катастрофи и мизерията на продължилото 66 години след Освобождението дясно управление", каза Николай Тишев.

„Ние, новото поколение в БСП, сме длъжни да продължим борбата за един по-добър свят, за един по-добър живот в България. Борбата за създаване на работните места, борбата за повишаване на доходите, борбата за възстановяване на социалното здравеопазване, борбата за връщане на надеждата на хората, че родината ни я чакат по-добри дни. Аз съм убеден, че ще постигнем успех в тази борба" , заяви Тодор Байчев.

Според председателя на БСП - Карнобат Аспарух Иванов, датата 9 септември ни показва, че винаги можем да вярваме в това, което сме смятали за невъзможно. „Ако вярваме в себе си и пазим завета на геройски загиналите, България ще пребъде" - каза той.