Kaufland България стартира национално турне под надслов "Свежите приятели"
Секция: ЛЮБОПИТНО
12 Септември 2017 14:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Kaufland България стартира национално турне под надслов "Свежите приятели"

/КРОСС/ От Русе стартира кампанията на Kaufland България под надслов „Свежите приятели". Кампанията е насочена към консумацията на повече свежи плодове и зеленчуци сред малки и големи. Специално създадена за целта рикша, отрупана с пресни плодове, вече бе на гости в крайдунавския град, а в програмата й предстои да бъдат включени седем града до края на годината.

По време на престоя си в Русе рикшата раздаде хиляди свежи ябълки, круши, праскови, банани и портокали с мисията да направи балансираното хранене по-привлекателно, както и да информира за ползите от консумацията на свежи плодове и зеленчуци. Заедно с плодовете бяха раздадени и информационни материали с полезна информация и препоръки за балансираното хранене. Информационните материали включват и част за оцветяване, в която малки и големи могат да вдъхнат живот на симпатичните герои, използвайки въображението си.

Турнето на рикшата „Свежите приятели" ще премине през още ключови локации в цялата страна, за да достигне до колкото може повече потребители. След успеха в Русе, следващите градове, които рикшата ще посети, са Пловдив на 15 септември и София  на 16 и 17 септември. В столицата рикшата ще бъде част от официалната програма на  фестивала „квАРТал".