SOLAR Summer закрива сезонa с Mark Knight
Секция: ЛЮБОПИТНО
13 Септември 2017 10:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
SOLAR Summer закрива сезонa с Mark Knight

/КРОСС/ За YALTA CLUB лятото започна със SOLAR Morning - едно различно събитие до летище София, заедно с някои от най-легендарните имена на електронната сцена. Летният сезон ще бъде закрит подобаващо на 21 септември на същото място, заедно с любимеца на българската публика - Mark Knight и новото му шоу All Knight Long.

С кариера, обхващаща повече от десетилетие, и солидна репутация по целия свят, номинираният за награда Грами диджей е безспорно един от най-уважаваните и завършени артисти в индустрията. Въоръжен с музикална колекция, която не познава граници, непрекъсната серия от хитове и кавъри, успехът на звукозаписната кариера на Mark Knight до ден днешен е ненадминат.

2016 е поредната успешна година за създателя на Toolroom Records с издаването на албума „A Year In The Life", който е колекция от акцентите от знаменитата му кариера, заедно с документален филм, заснет за период от една година. През 2017 г., Knight се завърна към корените си и започна да създава отново ъндърграунд тракове, готови за клубовете по света и за българските фенове.

През 2017г., създателят на Toolroom Records обяви 15 дати за екслузивното си турне All Knight Long. Световното турне ще представи Mark Knight с удължен 6-часов сет в някой от най-добрите клубове по света като Womb в Токио, Output в Ню Йорк и Basing House в Лондон. За радост на всички български фенове на артиста, София също е част от турнето.

Честото завръщане на Mark Knight в България не е случайно, заради любовта, която дава на и получава от българската публиката. Миналата година, той даде началото на SOLAR Summer със специален сет. Тази година честта за закриването на летния сезон е негова с ексклузивната си All Knight long концепция.

Самият той е казвал не веднъж, че няма друго място в света, което да го кара да се чувства така, както в България.

„За мен страната ви е като мой „втори дом"" категоричен е диджеят.

Повече информация за събитието може да намерите на Фейсбук страницата на YALTA CLUB, както и на www.yaltaclub.com

Билети за SOLAR Closing може да намерите в OMV, The Mall, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg на цена от 30 лв. и 50 лв. (ВИП)