"Меден рудник" празнува
Секция: ЛЮБОПИТНО
13 Септември 2017 19:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Меден рудник" празнува

/КРОСС/ За седма поредна година най-големият жилищен комплекс на Бургас ще отбележи с интересни събития своя празник. Традиционен организатор е Народно читалище "Паисий Хилендарски 1928" и местен Инициативен граждански комитет, с финансовата подкрепа на Община Бургас.

През цялата предстояща събота, 16 септември, комплексът ще бъде огласен от песни и смях. От 10.30 часа в парка до блок 128 започва детско шоу "Смехоран" - забавни игри за всички малчугани. В 12.00 часа венци и цветя ще бъдат поднесени от признателни бургазлии при паметната плоча на основателите на "Меден рудник" в двора на ОУ "Найден Геров".

Истинското веселие започва в 16 часа с изпълнения на пенсионерски клубове от комплекса. След тях ще чуем талантливите гайдари от музикалната школа при Народно читалище "Паисий Хилендарски 1928", с ръководител Георги Миронски. За вашето настроение ще се погрижи и фолклорен танцов клуб "Пламък".

От 17.00 часа артистите от фолклорен ансамбъл "Странджа" ще ни пренесат в магията на българския фолклор. В 18 часа празничната програма продължава с концерт на оркестър "Стралджа", с ръководител Матю Добрев, и народните певици Жечка Сланинкова, Катя Георгиева, Ваня Дженезова и специалният гост Ваня Вълкова.

Гарантираме ви едно невероятно изживяване, съпроводено с песни, танци и забавления. Заповядайте да се повеселим заедно!

На 17 септември (неделя) празникът продължава от 10.00 часа с турнир по борба с участието на млади таланти. Място на провеждане: к-с "Меден рудник", пред бл. 128.