Sofia Fun Fest се завръща с много забавления и изненади
Секция: ЛЮБОПИТНО
15 Септември 2017 13:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Sofia Fun Fest се завръща с много забавления и изненади

/КРОСС/ Работилнички за изобразителни и приложни изкуства, танци, пеене, спорт, театър, роботика и още много забавления ви очакват на 23 и 24 септември в Sofia Ring Mall

Най-вълнуващият детски фестивал у нас Sofia Fun Fest се завръща за трета поредна година с още по-интересна програма за малки и големи.

Домакините от Sofia Ring Mall ще приютят работилнички за различни изобразителни и приложни изкуства в откритото пространство пред амфитеатралната сцена и ще разгърнат възможности за много спортни занимания на затворения за целта VIP паркинг. В рамките на двата фестивални дни - на 23 и 24 септември, всяко дете ще може да се запознае с различни видове спортни дейности и форми на изобразителното, приложното, вокалното, танцовото и театралното изкуство.

Поради огромния интерес към събитието през изминалите години, тази ще увеличим броя на арт работилниците, в които децата могат да се включат, както и да вземат участие в пленери. Гарантираме ви, че ритмите на различните видове танци ще ви накарат и вие да заиграете редом с танцьорите и малчуганите. В специален уъркшоп ще можете да научите и много танцови стъпки.

Децата ще могат да участват и в уроци по тенис, спортна гимнастика, футбол, да се включат в демонстрации на спорта MTB и бойни изкуства. Тази година в Sofia Fun Fest ще се включат и школи, които предлагат занимания по екстремни спортове, роботика и други впечатляващи спортове за всички деца и юноши. Предвидили сме забавления с велосипеди. Подготвили сме и много други изненади.

По време на феста в Sofia Ring Mall ще поднесем на малчуганите и родителите им истинско забавление и пълноценни съвместни занимания. По този начин цялото семейство ще научи повече и ще може да се запознае отблизо със спортовете и изкуствата, от които децата се вълнуват.

Очаквайте и специалното звездно участие на Sofia Fun Fest! Кои знаменитости ще се включат в любимия детски фест, предстои да разберете съвсем скоро!

Sofia Fun Fest затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, молът в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

Всички подробности за събитието: https://www.facebook.com/events/208736192994285/

Разгледайте и официалния сайт на Sofia Fun Fest: http://sofiafunfest.bg/