Димитър Бербатов се дипломира като "спортен мениджър"
Секция: СПОРТ
18 Септември 2017 19:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Димитър Бербатов се дипломира като "спортен мениджър"

/КРОСС/ Димитър Бербатов бе в добро настроение след церемонията, на която официално се дипломира като бакалавър от НСА в специалност "спортен мениджмънт". Той сподели в шеговит тон, че освен че вече може да поеме управлението на българския футбол, може да бъде и министър.

"Всичко мина плавно, успешно накрая, излизам с висше образование "спортен мениджмънт", мога да бъда управленец, така че всичко си идва на мястото лека-полека", заяви футболистът, цитиран от Gong.bg.

"Така го чувствам. Имам доверие на НСА. Мисля, че направих правилния избор. Трябва да вярваш в способностите си, важно е какво правиш след това с наученото", обясни той.

"В момента живея тук, имах възможност да говоря с преподавателите, ректора, от толкова дълго време исках да направя тази крачка. Когато си активен спортист, на моменти трябва да изпълняваш професионалните си задължения и преподавателите да проявяват разбиране. Тук всичко сработи добре. Хубаво е да чуваш родната си реч, когато ти преподават нещо", сподели още Бербатов.

"Аз мога да бъда и министър с тази диплома. Всичко с времето си. Сега ще играя футбол, после ще решавам. Догодина съм на 37 години, лека-полека приключвам с футбола и в последствие инструментите, които имам и моята диплома, ще ми помогнат да управлявам това, което имам, а мога да искам да стана министър, нали", обърна се той към журналистите.

"Аз мога и без нея най-вероятно, но няма да е 100% изпълнено всичко.", допълни той.