Седем знаменитости водят битка с килограмите в новата поредица на TLC
Секция: ЛЮБОПИТНО
20 Септември 2017 11:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Седем знаменитости водят битка с килограмите в новата поредица на TLC

/КРОСС/ Седем знаменитости отиват в тренировъчен лагер дълбоко в живописната британска провинция, за да приемат изключителното предизвикателство за загуба на тегло. Участниците носят със себе си своите нездравословни желания и емоционален багаж, а техният инструктор Галя разполага само с пет дни, за да ги върне във форма. Но дали участниците ще успеят да преодолеят страстта си към сладкото и да издържат цяла седмица? Станете част от тяхната борба с теглото в „Знаменитости в битка с килограмите" от 26 септември, в 22:00 часа по TLC.

По време на престоя си, участниците ще бъдат подложени на диета от 400 калории дневно и над осем часа интензивно и необичайно физическо натоварване. Дали този режим няма да се окаже прекалено тежък за някои от тях? Желанието за загуба на тегло расте, а упражненията стават все по-тежки и сложни за участниците. Галя прави всичко по силите си, за да ги мотивира, но някои от тях вече започват да се съмняват дали ще успеят да постигнат целта си в края на седмицата.

Сред участниците, поели това предизвикателство за загуба на килограми е и талантливата британска певица Латиша Грейс. Тя, обаче, няма да е единствената певица в къщата. Нейният колега и звезда от музикален формат - Стиви Ричи, също ще прекрачи прага на тренировъчния лагер, за да демонстрира волята и желанието си за здравословен външен вид. Актьорът Райли Картър Милингтън също ще приеме тежкото предизвикателство и ще трябва да замени обичайния си начин на живот със строгия режим в тренировъчния лагер.

Звездите се впускат в едно от най-трудните предизвикателства в живота им в „Знаменитости в битка с килограмите" от 26 септември, в 22:00 часа по TLC.