Линда Хамилтън се завръща в „Терминатор 6“
Секция: Шоубизнес
20 Септември 2017 19:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Линда Хамилтън се завръща в „Терминатор 6“

/КРОСС/ Актрисата Линда Хамилтън ще се завърне в ролята на Сара Конър в шестия филм от хитовата поредица "Терминатор", съобщава Контактмюзик.

60-годишната Хамилтън се превъплати в образа на главната героиня в едноименния първи филм от поредицата, създаден през 1984 г. от режисьора Джеймс Камерън.

Актрисата участваше и в продължението "Терминатор 2: Денят на страшния съд" (1991), отново режисирано от Камерън, припомня изданието. Линда Хамилтън не фигурираше в трите следващи продължения.

В петия филм от поредицата, "Терминатор: Генезис" (2015), в образа на по-младата Сара Конър се превъплати актрисата Емилия Кларк.

В интервю за "Холивуд рипортър" Джеймс Камерън, който е сред продуцентите на шестия филм и ще бъде творчески консултант на режисьора Тим Милър, е потвърдил завръщането на Линда Хамилтън.

След като си осигуриха участието на ветераните Хамилтън и 70-годишния Арнолд Шварценегер, лично оповестил по-рано през годината, че ще се снима в "Терминатор 6", създателите на филма ще се заемат с търсенето на млади актьори, които да поемат щафетата от тях.

Подробностите около продукцията се пазят в тайна, но се говори, че Тим Милър и Джеймс Камерън я разглеждат като пряко продължение на "Терминатор 2: Денят на страшния съд".