Изпратиха женския ни волейболен отбор на европейско без доктор и физиотерапевт
Секция: СПОРТ
21 Септември 2017 10:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Изпратиха женския ни волейболен отбор на европейско без доктор и физиотерапевт

/КРОСС/ Само 3 дни след грандиозния успех и безпрецедентните бронзови медали за България на националния ни отбор до 23 години от Световното първенство, волейболната федерация изпрати женският ни отбор на европейското първенство в Азербайджан без медицински щаб.

"Лъвиците" отпътуваха без лекар и физиотерапевт, а при евентуални проблеми или по-сериозна контузия ще разчитат на помощ от щабовете на конкурентките си. В отсъствието на медицинско лице лекарските чанти на летище "София" бяха поверени на селекционера Иван Сеферинов и част от състезателките, а със специализираната апаратура ще работи кондиционния треньор.

Оказа се, че докторът и физиотерапевтът не са били забравени от централата, а просто не са били планирани да пътуват с представителния ни тим. Аматьорската ситуация силно подразни волейболистките.

"Винаги имам желание да играя в националния отбор, но някои обстоятелства в момента са такива, че биха ме принудили да не се върна повече. За световно и европейско винаги имам желание, но нека говорим след това", заяви Елица Василева.

Четири от бронзовите медалистки също са в тима, който ще се изправи срещу Турция, Украйна и Русия в груповата фаза на шампионата.

Селекционерът Иван Сеферинов постави и целите пред своите състезателки - влизане в полуфиналите на надпреварата.