ЕНЕРГО-ПРО Мрежи преустановява плановите ремонти през предстоящите празнични и почивни дни
Секция: Технологии
21 Септември 2017 11:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЕНЕРГО-ПРО Мрежи преустановява плановите ремонти през предстоящите празнични и почивни дни

/КРОСС/ Електроразпределителното дружество в Североизточна България няма да извършва планирани ремонти по мрежата през празничния 22 сеп-тември и последващите почивни дни.

През периода 22-24 септември отчетниците на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи ще продължат да отчитат потреблението на клиентите по предварително обявения график. 63 дежурни аварийни екипа на дружеството са в готов-ност да реагират своевременно при необходимост през трите почивни дни.

В празничния ден онлайн касите в салоните на Български пощи и Ин-формационно обслужване няма да работят. Клиентите на компанията, които са пропуснали да покрият задълженията си за ток, могат да се възползват от възможностите за безкасово плащане или да платят в събота и неделя на работещите каси на Български пощи, EasyPay и FastPay. ЕНЕРГО-ПРО няма да прекъсва електрозахранването за просрочени задължения непосредствено преди празничния ден и през периода 22 - 24 септември.

За информация и сигнали клиентите на ЕНЕРГО-ПРО могат да се свърз-ват денонощно на телефонната линия на компанията 0700 1 61 61.