„Извън игратаׅ" в ефира на БНТ HD с нов сезон
Секция: КУЛТУРА
21 Септември 2017 12:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Извън игратаׅ" в ефира на БНТ HD с нов сезон

/КРОСС/ От 23 септември „Извън игратаׅ" се завръща в ефира на БНТ HD всяка събота в познатия за зрителите час - 22:00. Първият гост на водещата Люба Пашова през новия сезон ще бъде очарователната Виктория Терзийска - вокал на българската поп и рок музикална група „Мастило". Момичето с „кафявите очи" ще разкаже любопитни подробности от личния си свят - за музиката, за любовта, за дъщеря си Маргарита и за търсенето на самата себе си.

Родената в семейство на юристи изпълнителка ще сподели интересни истории от детството си в родния Исперих. Въпреки, че е журналист и юрист по професия, Вики избира да бъде артист. Завършила е музикална школа „Илия Бърнев" в Разград. Кариерата ѝ започва с кратко участие в група „Спринт" през 1998 г. Известна е и като водеща на телевизионната класация „Форте - Българският Топ 100" по БНТ. От 1999 г. тя е лице на поп групата „Мастило", автор на всички текстове и изпълнител на песните на бандата с издадени три албума- „Iгуана" (2001 г.), „Репетиция" (2004 г.) и „Ела до мен" (2006 г.). След хитовете „Спираш ми дъха", „Прости ми" и „Само аз и ти", тази година „Мастило" представиха и най-новото си парче „Въглехидрати" - първото, което Вики Терзийска записва със своите колеги след раждането на дъщеря си.

В студиото на „Извън играта" зрителите ще научат подробности и за най-новия ѝ проект „Маргаритка", посветен на децата. Той стартира с компакт диск, който съдържа единадесет от най-известните български детски песни в съвременен аранжимент и изпълнения на Белослава, Владимир Ампов-Графа, Михаела Филева, Орлин Павлов, Любо Киров, Тони, Венцислав Роланд-ВенЗи, Мариана Попова, Мая Бежанска, Борислав Чучков, „Бон-Бон" и на самата Виктория Терзийска. Защо изпълнителката се впуска в начинанието да възпитава любов към музиката у най-малките? - ще стане ясно в събота (23 септември) от 22:00 часа по БНТ HD.


Гледайте предаването „Извън играта" в събота (23 септември) от 22:00 часа по БНТ HD!