Програма на вицепрезидента Илияна Йотова за 22 и 23 септември
Секция: ПОЛИТИКА
21 Септември 2017 15:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Програма на вицепрезидента Илияна Йотова за 22 и 23 септември

/КРОСС/ На 22 септември 2017 г. вицепрезидентът Илияна Йотова ще вземе участие в честванията по случай 109-тата годишнина от обявяването на Независимостта на Република България във Велико Търново.

В 9.40 часа вицепрезидентът ще се включи в шествието с официалните гости, които се отправят към крепостта „Царевец". В 10.45 часа Илияна Йотова ще произнесе слово.

В 11.30 часа вицепрезидентът ще участва в шествие до паметника „Майка България", където в 12.00 часа ще поднесе цветя заедно с кмета на община Велико Търново.

* * *

На 23 септември 2017 г. вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде гост на Националните хайдушки празници „Капитан Петко Войвода" в Чепеларе.

В 17.15 часа вицепрезидентът ще се включи в шествие до бюст-паметника на Капитан Петко Войвода, където ще положи венец. В 18.45 часа Илияна Йотова ще произнесе слово.

Преди участието си в Националните хайдушки празници, вицепрезидентът ще проведе работна среща с кмета на Община Чепеларе Славка Чакърова и ще посети Националната астрономическа обсерватория - Рожен. Илияна Йотова ще се срещне с млади астрономи и с директора Никола Петров.