Предстоящи събития днес
Секция: Предстоящи събития
24 Септември 2017 07:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития днес

/КРОСС/ Ямбол.
Вицепрезидентът Илияна Йотова ще вземе участие в откриването на храм „Сурп Агоп" в град Ямбол. След церемонията по освещаването и тържествения молебен, отслужени от архиепископ Езрас Нерсисян вицепрезидентът ще произнесе слово.

***
София.
От 12:30 ч. на площад „Александър Батенберг" (Градската градина пред Народния театър) в София ще се проведе благотворителен мотопоход на джентълмените в подкрепа на мъжете с рак на простатата. Събитието се организира от Gentleman Riders Bulgaria съвместно с Федерация "Български пациентски форум" и се осъществява с подкрепата на Astellas.

***
Бургас.
От 10.00 до 14.00 часа, в Приморския парк пред Пантеона, ще се проведе кампанията под надслов „Почисти и прочети".

***
Велико Търново.
От 10.00 до 20.00 часа в рамките на инициативата ''Нощ на Самоводската чаршия'' продължава изложението на занаятчии от страната.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа ще се състои откриването на Европейската седмица на спорта. Инициативата е в партньорство с Министерството на спорта под мотото „BeActive".

***
Велико Търново.
От 10.30 до късно вечерта Свищов ще се състоят различни събития, част от празничната програма на „Свищовски лозници".

***
Добрич.
От 09.00 часа в общински младежки център „Захари Стоянов", град Добрич
ще се проведе форумът "Добрич в бъдеще време 2.0".

***
Дупница.
От 15.00 часа на стадион „Бончук" ще се състои демонстративен футболен мач между отборите на „Марек" и „Левски".

***
Пазарджик.
От 12.00 часа в квартал „Гарата" на село Варвара при недовършената детска площадка ще се проведе мирно събрание-протест срещу управлението на кмета на община Септември.

***
Септември.
От 12.00 часа жители от Община Септември организират протест на главния път Пазарджик - Велинград в с. Варвара, за да изразят за пети път недоволството си срещу начина на управление на кмета Марин Рачев.

***
Севлиево.
От 16.00 часа от сдружение „Граждани за Севлиево" ще блокират главен път София-Варна в участъка на разклона за село Богатово, информираха от организацията. Причината е водният режим в общината.

***
Смолян.
От 15.00 часа на бул. "България" в Смолян ще се проведе специализирана операция EDWARD по повод Европейския ден без загинали на пътя.

***
Шумен.
В Младежкия дом ще се състоят полуфинал, финал и закриване на Национално съзтезание по Дебати в Шумен - "ШУМЕН WSC 2017.