Волен Сидеров и Деница Гаджева си казаха "да"
Секция: ЛЮБОПИТНО
24 Септември 2017 17:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Волен Сидеров и Деница Гаджева си казаха "да"

/КРОСС/ Лидерът на партия „Атака" и парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров се ожени за приятелката си Деница Гаджева, от която двамата имат и син.

Венчавката се състоя в столичния храм "Св. Св. Кирил и Методий" и събра десетки приятели на двойка.

Синът им - 2-годишният Волен, ги чакаше пред храма, облечен в черен костюм. Неговият кръстник - Димитър Савов, кумува на новото семейство.

След церемонията двамата влюбени се снимаха с гостите си пред църквата. А лидерът на "Атака" даде кратко интервю за медиите. "Ще сдобря политическите опоненти, защото сватбата е ден за радост. Днес смятам да бъде денят за оправяне на отношенията в коалицията", заяви Сидеров, цитиран от „Нова телевизия".

Васил Найденов, Силвия Кацарова и Тони Димитрова, както и още редица известни български изпълнители, ще забавляват гостите.

Сред гостите в храма бяха министърът на икономиката Емил Караниколов и на туризма Николина Ангелкова, бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров, както и най-близките сподвижници на Волен Сидеров - Десислав Чуколов, Павел Шопов, зам.-председателят на Народното събрание Явор Нотев, областният управител на София Илиан Тодоров.

Сидеров и Гаджева са заедно от 2011 г., когато тя е млада депутатка от "Атака". През 2015 г. се роди синът им Волен-младши и още тогава щастливият баща обяви, че ще се ожени за Гаджева. Това е трети брак за Сидеров.