Няма да има "Сексът и градът 3", обяви Сара Джесика Паркър
Секция: Шоубизнес
30 Септември 2017 09:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Няма да има "Сексът и градът 3", обяви Сара Джесика Паркър

/КРОСС/ Актрисата Сара Джесика Паркър обяви официално, че третият филм "Сексът и градът" няма да бъде реализиран. 52-годишната звезда, която играе ролята на Кари Брадшоу в популярния телевизионен сериал, опроверга окончателно слуховете, че ще гледаме "Сексът и градът 3".

"Приключи. Няма да го направим", съобщи актрисата в интервю за списание "Екстра", разочаровайки феновете, които се надяваха, че след 6-годишно отсъствие от екран четирите атрактивни героини нюйоркчанки - Кари, Саманта, Миранда и Шарлот отново ще очароват публиката с премеждията си.

"Разочарована съм", допълни още Паркър пред изданието. "Разполагахме с красива, забавна, сърцераздирателена, весела и изключително релевантна история и сценарий към нея. И разочароващото е не, че не можем да разкажем тази история и да я изживеем, а че не можем да изпълним желанието на аудиторията, която толкова настояваше за нов филм", коментира тя.

Алек Болдуин бил избран за Тузара в „Сексът и градът", но се появил Крис Нот

Първият филм "Сексът и градът" се появи през 2008 г., четири години след края на едноименния сериал по HBO, който бе сред хитовите заглавия на 90-те години. "Сексът и градът 2" излезе на големия екран през 2010 година.

Въпреки негативната оценка на критиците след втория филм миналата година уебсайтът "Радар" издаде, че Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън са подписали вече договор за трети и се очакваше снимките да започнат това лято.