Александър Дугин: Вие сте братски народ. В Русия всички партии са българофили
Секция: Русия
01 Октомври 2017 15:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Александър Дугин: Вие сте братски народ. В Русия всички партии са българофили

/КРОСС/ "Глупост е, че Русия е заплаха за България. Най-голяма заплаха е човекът, който го е казал. Ние приемаме вашата страна за приятел. Нямаме желание и възможности да ви се месим". Това заяви идеологът на Кремъл - Александър Дугин, предава Епицентър. Той е един от основните съветници на руския президент.

"При нас е много силна петата колона, която вижда, че Путин се захваща с последния си мандат. За нас вие не сте проблем, а Сирия. Вие сте братски народ. В Русия всички партии - либерали и патриоти, са българофили. За нас е трудно да си представим, че има русофоби.

Какво лошо има да запазите руските паметници? Ние в историята сме ви щадили много повече. Вървете на Запад, като ни ненавиждате! Ние вече не сме комунистическа държава. Чудя се, противоестествено е да има русофоби в България. Това са хора, които са с католическо и протестантско възпитание. Ние сме възпитаници на Византия", каза още Дугин.

Според него, който не харесва Русия, има заболяване и допълни, че нямало заплаха от Трета световна война заради опитите с ядрено оръжие от страна на Северна Корея.