Kaufland България и farmhopping продължават фермерските пазари и през есента
Секция: БЪЛГАРИЯ
05 Октомври 2017 10:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Kaufland България и farmhopping продължават фермерските пазари и през есента

/КРОСС/ Над 4000 души посетиха събитията през септември

Kaufland Младост в столицата ще бъде домакин на фермерски пазари и през есента. Поради големия интерес към инициативата, организирана в партньорство с онлайн платформата за фермерски продукти farmhopping, тя ще продължи всяка събота между 10:00 и 16:00 часа на паркинга на хипермаркетa на ул. „Филип Аврамов" 3 в Младост 3 в София.

Потребителите отново ще имат възможността да избират от богат асортимент от продукти, произведени и доставени директно от стопанствата на над 20 семейни ферми от цяла България. Предлаганата родна продукция включва млечни продукти, месо и месни деликатеси, яйца, сезонни плодове и зеленчуци, хляб и печива, зимнина, сокове и много други храни.

Както през септември, така и сега посетителите ще имат удоволствието да надникнат в „кухнята" на производителите и чрез тематични работилници, водени от самите фермери и от кулинарни блогъри.

Фермерският пазар на Kaufland България и farmhopping е резултат от дългосрочната политиката на веригата хипермаркети да партнира на местните предприемачи и да им дава възможност да правят продукцията си достъпна до повече потребители.

Пълният списък с производителите, които ще предлагат продукцията си на фермерските пазари в Kaufland Младост в София, може да откриете на официалната страница на farmhopping.