YALTA CLUB кани берлинското дуо Tale of Us
Секция: ЛЮБОПИТНО
09 Октомври 2017 12:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
YALTA CLUB кани берлинското дуо Tale of Us

/КРОСС/ След откриването на YALTA заедно с Cristoph, Joey Daniel и RUNO, клубът продължава програмата си за сезона на 13 октомври с гостуването на берлинското дуо Tale of Us. Opening сетът ще бъде от Vaal, а партито ще закрие Liubo Ursiny. Мястото е добре познатият ни Room 1 на YALTA CLUB. Следващата вечер (14 октомври) клубът ще отвори вратите на Room 2 за първото си диско парти заедно с Discopigg Yoshida и Ramsey Hercules от Boogie FM.

В петък уикендът ще започне подобаващо с момчетата от Tale of Us, които през годините се доказаха като едни от най-успешните продуценти и изпълнители на електронната сцена. Последният път, в който дуото беше чуто от българските фенове, беше по време на новогодишната нощ InterSolar 2017, отново организирана от YALTA CLUB. През 2017 г. Karm и Matteo издадоха Enter Endless чрез лейбъла Deutsche Grammophon - един дълбок, класически ambient албум, чрез който изразяват корените си, свързани с композициите за пиано - звучене, което не е типично за Tale of Us. По техни думи обаче, това е най-завършеният и откровен техен проект до момента. Вечерта на 13 октомври ще открие Vaal - един от ключовите представители на лейбъла на берлинското дуо Afterlife. След като чуват музиката ѝ, момчетата остават впечатлени и професионалната ѝ кариера започва да се развива. Само след няколко месеца тя е поканена на едно от партитата Life and Death на легендарния фестивал Sonar в Барселона. Оттам нататък светът на електронната музика я посреща с отворени обятия и успехите ѝ до момента са многобройни.

Събота парти уикендът продължава с едно по-нестандартно събитие за YALTA CLUB. Главните замесени зад радиото Boogie FM ще раздвижат нощта на 14 октомври с диско ритми от седемдесетте години. Джун Йошида, по прякор Discopigg Yoshida, е един от най-известните столични диджеи и кулинарни майстори. Наполовина българин, наполовина японец, той продължава да развива уменията си в Щастливото прасе. Освен в кухнята обаче, той се спрява добре и зад пулта, където пуска предимно диско и ню диско. Заедно с втория гост за вечерта се познават от повече от 20 години и този уикенд ще имаме възможността да ги видим заедно в Room 2 на YALTA. Самият Ramsey Hercules е добре познат на българската музикална фънк и диско сцена, тъй като се занимава с музика от 93та година насам. Помним го от няколко български групи, предимно от Phuture Shock, а в момента се наслаждаваме най-вече на онлайн радиото Boogie.fm, на което е създател. Колоритният диджей е горд собственик и на винил шoпa в София Boogie Exchange.

Билети за всички събития в клуба ще бъдат продавани единствено на място.
Повече подробности за програмата на YALTA CLUB през октомври може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com

От този сезон клуба представя и нова услуга - Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва само да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com.
Билети за всички събития в клуба ще бъдат продавани единствено на място.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB през октомври може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com