Влада Томова със специален концерт на 22 ноември
Секция: ЛЮБОПИТНО
10 Октомври 2017 12:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Влада Томова със специален концерт на 22 ноември

/КРОСС/ Българската певица, живееща в Ню йорк - Влада Томова ще представи специален, бутиков концерт в София на 22 ноември в "Студио 5". За феновете и приятелите си в България тя е подготвила пъстра програма от любимите си авторски парчета, музика от проектите "Балкански Приказки" и "Лазарската роза" и много други. Интересна и нетрадиционна, водена от любовта си към България и любопитството си към света, Влада Томова ще представи и новото си видео към песента "SING OUT LOUD". Видеото е заснето в Куба по-рано тази година и типично в неин музикален стил представлява смесица от различни култури, прекрасна емоция и енергия, автентични пъстри кадри от днешна Хавана и много усмихнати лица.

След премиерата на "SING OUT LOUD" в София, певицата ще представи песента и в Хавана (Куба) в голям самостоятелен концерт, който е планиран за следващата годинa. Влада Томова е единствената българска изпълнителка до сега, която има специална покана да изнесе концерт в рамките на най-големия музикален форум в Куба - "Куба Диско" /Кубинските Грамита/. Престижното събитието ще се проведе в средата на май 2018 г., а в рамките на десет дни в него ще бъдат представени най-доброто от кубинската музикална сцена и сценична индустрия. Концертите от програмата e се случват в някои от култовите зали в Хавана, а на тях ще присъстват много и видни гости и изпълнители от цял свят.

Преди да омае публиката в Хавана, магнетичният глас на Влада ще прозвучи първо в София - на 22 ноември в "Студио 5" от 18.30 ч. С нея на сцената ще бъдат музикантите - Стефан Стойков - китари, Нез Ибишева - цигулка, Магдалена Петрович - челo, Николай Николов - гъдулка, Димитър Карамфилов - контрабас, Петър Йорданов "Бъни" - перкусии. С огромно уважение към традицията и фолклорът и едновременно в крак с настоящето, вокалното творчество на Влада Томова с лекота и финес намира своето специално място в душата на съврменния човек. Чаровната изпълнителка обещава да подари прекрасно настроение и страхотна енергия на гостите си в "Студио 5" в ноемврийската вечер. Няма да липсват и изненади, които ще станат известни малко преди събитието.

Билетите се пускат в продажба от днес /10 октомври/ на място в клуб "Студио 5" (вход А3 на НДК), в системата на Ticketlogic.bg и Дюкян Меломан (ул. 6-ти септември 7А) на цена 10 лв. Телефон за резервация в "Студио 5":
0887 934335.

Следвайте Влада Томова във Facebook - ТУК.

Можете да се присъедините към събитието - ТУК.

Чуйте Влада - тук и ТУК.