Антон Тодоров е символ на опростачването в политиката
Секция: Коментари
11 Октомври 2017 10:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Антон Тодоров е символ на опростачването в политиката

/КРОСС/ Явлението „Антон Тодоров" разкрива кухнята на ПП ГЕРБ. Това каза от трибуната на Народното събрание заместник-председателят на ПГ на „БСП за България" Драгомир Стойнев по време на дебатите по оставката на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, предава „Фокус".

Стойнев попита защо я няма всенародната любов за Антон Тодоров.

„Само за седмица Антон Тодоров се превърна от изключителна личност с перфектна аналитичност и пунктуалност до нежелан колега, който тежи на ПП ГЕРБ. Десетина дни от номинацията за шеф на Комисията по досиетата, а сега оставка. Защо бе колеги, нима не нарича често и цветущо опозицията „убийци"? Нима не громи достатъчно комунистите?", попита Стойнев.

Той заяви, че явлението Антон Тодоров разкрива кухнята на ПП ГЕРБ.

„Той просто дръпна рязко маската, и всички видяхме какво е ГЕРБ. ГЕРБ е вътрешна сила, която подрива демокрацията, националното единство и авторитетът на институциите. Антон Тодоров е символ как в политиката влизат хора, които я превръщат в мръсна работа. Той е символ на тотална безогледна злоупотреба с миналото, подклаждане на омразата в българското общество. Антон Тодоров е символ на опростачването в политиката", обяви Стойнев и призова колегите си да си представят какво е щяло да стане, ако Тодоров е оглавил Комисията по досиетата. Стойнев заяви, че БСП винаги ще настоява за държавност и призова ГЕРБ да спрат да разяждат институциите отвътре.