„Богинята на косите“ пренася зрителите на TLC в света на прическите
Секция: ЛЮБОПИТНО
11 Октомври 2017 10:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Богинята на косите“ пренася зрителите на TLC в света на прическите

/КРОСС/ Новата поредица на TLC проследява Кристина Олива - въплъщение на самостоятелната жена, която отваря своя мечтан салон в сърцето на Манхатън. Зрителите ще проследят Кристина и нейното италианско-американско семейство, докато те се изправят пред множество предизвикателства при управлението на салона, включително трудния баланс между бизнеса и личния живот, финансовите тревоги и проблеми със служителите. В допълнение поредицата ще включва и пълни трансформации на коси в един от салоните на Кристина. Кристина е готова да превземе света на прическите, а „Богинята на косите" проследява всеки миг от работата й от 14-и октомври, в 22:00 часа по TLC.

На 18-годишна възраст, родената в Стейтън Айлънд, Кристина започва своя собствена компания за екстеншъни за коса в гаража на родителите си. След само три години тя вече има достатъчно клиенти, за да отвори собствен салон в Стейтън Айлънд, като наема сестрите и братовчедите си. Заедно със семейството си, което я подкрепя на 100%, Кристина построява световнопризната империя за екстеншъни и сега е готова за следващата стъпка - салон в сърцето на Манхатън.

Кристина не е завършила колеж и няма бизнес образование, но изгражда процъфтяващ бизнес за екстеншъни за коса само благодарение на своята находчивост, лоялни клиенти, упоритост и решителност. Един от ключовете към успеха на Кристина е, че пази всичко в семейството. Въпреки че понякога я подлудяват, сестра ѝ Виктория и братовчед ѝ Антъни са най-доверените ѝ колеги. Заедно с останалата част от екипа, те създават драматични промени за клиентите на салона - от самотна майка, изгубила косата си при химиотерапия до сестри близначки, желаещи да придобият индивидуалност в своя външен вид.

В салона Кристина е шефа, но вкъщи Франк и Донна ръководят семейство Олива. Ясно е откъде Кристина придобива своите умения - баща ѝ притежава и управлява няколко бизнеса, откакто започва да работи на 16-годишна възраст. Франк и Донна са традиционалисти и най-голямата цел на Донна е да види всяка от дъщерите си как се влюбва, омъжва, премества и има свои дечица ... в тази поредност! Въпреки че ще трябва да почакат преди да станат баба и дядо, родителите на Кристина са горди с това, че дъщеря им е постигнала толкова много.
Очарователната Кристина Олива ще ви отведе в света на прическите в „Богинята на косите" от 14-и октомври, в 22:00 часа по TLC.