Еврофутбол: Братята таекуондисти Джорджеви със златни медали от турнира G1 в Белград
Секция: СПОРТ
16 Октомври 2017 12:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Еврофутбол: Братята таекуондисти Джорджеви със златни медали от турнира G1 в Белград

/КРОСС/ Страхотно представяне направиха двама от Спортните таланти на „Еврофутбол" - братята таекуондисти Джорджеви, като взеха златото на турнира от клас G1 в Белград, който се проведе на 14-15.10.2017 г. в сръбската столица. Александър стана първи в категория 57 кг (кадети) след като победи в четири последователни мача, а в последната битка излезе и срещу самия световен шампион Булат Габдулбаров.

Митко игра в категория до 68 кг при мъжете и след изключително тежки срещи успя да преодолее и четиримата си противници. Най-голяма тежест има 1/2-финалният му двубой срещу белгиеца Мохамед си Кетби, който бе един от участниците на Олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016 г. Това е и първото злато на Митко Джорджев при мъжете, при това получено в тежък турнир, с над 1000 участници от цял свят.

„Еврофутбол" се гордее с Митко и Александър и им пожелава още много успехи!

Диляна Минкина - още един от Спортните таланти на букмейкърската къща, също влезе в новините, но с участието си в Софийския маратон в неделя - 15.10., където взе второто място на дистанцията 10 км с време 39:46 минути. При жените в същата дистанция първа финишира Оливейра Йевтич (Сърбия), а трета бе Таня Димитрова с 40:08 мин.

Таня Звискова - още един представител на голямото семейство от Спортни таланти на „Еврофутбол", също отбеляза огромен успех през изминалия уикенд. Тя грабна третото място в дисциплината 40 изстрела с пневматична пушка на турнира по спортна стрелба, организиран от СК ЦСКА. Таня зае своето място на почетната стълбичка с резултат 412,70 точки.