Над 30 служители на бензиностанции ЕКО бягаха с благотворителна кауза в маратон София за четвърта поредна година
Секция: ЛЮБОПИТНО
17 Октомври 2017 11:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Над 30 служители на бензиностанции ЕКО бягаха с благотворителна кауза в маратон София за четвърта поредна година

/КРОСС/ Само преди ден центърът на столицата се превърна в трасе за едно от най-масовите спортни събития в България - маратон София. Инициативата успя да отбележи рекорден брой от над 3000 участници като сред тях имаше почти 750 международни спортисти.

По традиция и тази година маратонът беше подкрепен от редица компании като някои от тях се включиха и с благотворителни каузи. Една от най-ярките сред тях беше на бензиностанции ЕКО. Тридесет и двамата самоотвержени служители на компанията се включиха активно в състезанието, в няколко различни дистанции. На база на изминатите от тях километри беше калкулирана сумата от 10 565лв., която ще послужи за подкрепа на деца в беда.

Сред „благотворителните маратонци" на ЕКО България бяха генералният директор на компанията Алексис Атанасопулос, търговският директор Стефанос Цорис и пилотът на „EKO Racing Team" Мартин Чой. Благотворителната инициатива е част от програмата за социална отоговорност на „ЕКО България" и през последните три години тя се превърна в традиция за компанията и нейните служители.

„За нас е истинско удоволствие да бягаме в маратона с идеята, че всеки изминат от нас километър ще помогне на децата в беда. Инициативи като тази ни карат да се гордеем, че работим за бензиностанции ЕКО.", сподели търговският директор Стефанос Цорис.