БСП Пловдив организира дискусия за околната среда и водите
Секция: ПОЛИТИКА
17 Октомври 2017 11:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БСП Пловдив организира дискусия за околната среда и водите

/КРОСС/ Среща-разговор на тема: „Предизвикателствата, свързани с влошаване състоянието на селскостопанските земи, водите и въздуха" организират Съвета по екология към НС на БСП и Областния съвет на БСП Пловдив.

Политиките на БСП в тази сфера ще бъдат представени от народния представител Манол Генов, председател на Съвета по екология и член на парламентарната комисия по околна среда и води.

Дискусията, която е отворена за всички, заинтересовани за опазването на околната среда, почвите и водите ще се проведе на на 17 октомври 2017 г. от 17.30 ч. в зала „проф.д-р Красимир Мурджев", Голямата къща, Пловдив, ул. Кръстьо Пастухов №18.

Срещата е посветена на актуалните проблеми в областта на земеделието и екологията, възможните техни решения във връзка с предстоящото обсъждане и приемане на бюджета на Република България за 2018 година.

Поканени са да вземат участие земеделци, неправителствени организации в сферата на екологията и опазването на околната среда, кметове и общински съветници, журналисти и други представители на местните професионални общности.