Huawei представи новия Huawei Mate 10 lite с двойна предна и основна камера
Секция: Технологии
17 Октомври 2017 14:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei представи новия Huawei Mate 10 lite с двойна предна и основна камера

/КРОСС/ Mate 10 lite идва и с първия Huawei FullView дисплей за визуално изживяване от още по-високо ниво

В деня на глобалната премиера на новите Mate 10, Mate 10 Pro и Mate 10 PORSHE DESIGN в Мюнхен, Huawei Consumer Business Group представи и друг впечатляващ смартфон - Mate 10 lite. Моделът се отличава със сериозна производителност, на база на отличен хардуер, и с това, че е първият смартфон на Huawei не само с двойна основна, а и с двойна предна камера. Той е създаден, за да отговори на важните за съвременните интернет потребители нужди, а именно - качество и динамика в правенето на селфита, снимки и видеа във всякакви ситуации и споделянето им в социалните мрежи. Те, и не само те, изглеждат страхотно на новия Huawei FullView дисплей. Mate 10 lite продължава традицията на Huawei за разработване на продукти за нови начини на „улавяне", споделяне и възприемане на важните неща, емоции и моменти от живота.

Продажбите на новия модел започват от ноември в графитено черно, престижно златно и сияйно синьо.

Първият Huawei FullView дисплей
5,9-инчовият екран на Huawei Mate 10 lite е разработен с най-новата технология Huawei FullView дисплей. Впечатляващото съотношение между екрана и тялото от 83%, и съотношението на страните 18:9, осигуряват широкоекранно изживяване с ясни, изчистени и ярки изображения.

За първи път: двойна предна и основна камера
Още с модела Huawei P9, използването на двойна камера в смартфон постави нови стандарти в мобилната фотографията. Huawei Mate 10 lite сега идва не само с двойна основна, но и с двойна предна камера, и предоставя изключително фотографско изживяване, независимо от обекта насреща, заобикалящата среда или настройките. Предната 13MP/2MP двойна селфи камера извежда портретната фотография на следващо, по-високо ниво, със светкавицата Selfie Toning Flash, която създава ефект на студийно осветление за по-артистични и „живи" изображения. Основната, също двойна камера, комбинира обективи с 16MP и 2MP сензори. Освен това двете двойни камери предлагат и хардуерна „боке" функция за по-добре очертани, ясни и артистични кадри при ниска осветеност.

Симетричен дизайн
Елегантният дизайн на Huawei Mate 10 lite започва със зашеметяващия FullView дисплей, който прелива плавно в страничните краища на рамката, изработена от висококачествени материали. Всеки компонент - камерите, сензорът за пръстов отпечатък, USB изходът, сензорите на камерите и светкавицата - е прецизно позициониран от двете страни на устройството, за да имаме дизайн, който е толкова красив, колкото и интуитивен за използване.



Потребителско изживяване, в основата на което е ефективността
Задвижван от 8-ядрения процесор Kirin 659, 4GB RAM и 64GB ROM, Huawei Mate 10 lite поддържа добър мултитаскинг с няколко активни приложения, докато стриймва съдържание. Използването на смартфона е плавно и приятно, благодарение на интеграцията с Android-7 базирания EMUI интерфейс на Huawei. За целта се използва машинно обучение за оптимизиране на производителността на база поведението на потребителя. Дълбоката интеграция между хардуера и софтуера означава, че 3,340 mAh батерията на Huawei Mate 10 lite е много издръжлива. Умният четец на пръстови отпечатъци също използва машинно обучение, за да става по-точен и сигурен с всяко използване.

Huawei Mate 10 lite разполага също с Huawei Histen аудио система, която възпроизвежда наситен и качествен звук при гледането на вълнуващи видеа и гейминг.

Наличност
От ноември месец Huawei Mate 10 lite ще бъде наличен в Европа, включителнo и в България.