YALTA CLUB представя TAKEOVER и Elegant Touch Showcase в един уикенд
Секция: ЛЮБОПИТНО
17 Октомври 2017 15:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
YALTA CLUB представя TAKEOVER и Elegant Touch Showcase в един уикенд

/КРОСС/ Този уикенд, YALTA CLUB отново отваря врати за концепцията на Liubo Ursiny TAKEOVER. Партитата на дългогодишния резидент на клуба се завръщат в петък (20 октомври), заедно с Ryan Crosson в Room 2. В събота, втория резидент на клуба RUNO ще стартира серия от събития с името Elegant Touch Showcase. Освен него, зад пулта ще видим и Factuaw и Impérieux, Room 1 на YALTA CLUB.

Liubo Ursiny отново предлага нещо ново и различно за българската, клубна сцена. След кратка пауза, TAKEOVER се завръща в петък, за четвърти сезон, с няколко приятни промени. През новия сезон, гост артистите ще откриват вечерта от полунощ до 03:00ч., след което ще можем да чуем сета на Liubo Ursiny до 05:00ч, а сутрешните часове отново ще бъдат в ръцете на госта на TAKEOVER. По този начин, артистите ще имат уникалната възможност да се изявят, представяйки 2 различни сета в една вечер. За гостите, тези промени означават по-ранно пристигане на място, както и едно по-различно клубно преживяване. Liubo Ursiny и TAKEOVER са подготвили още изненади, които ще бъдат разкрити на място.

Звездата на 20 октомври ще бъде музикалния естет Ryan Crosson. Той е познат от цял свят заради хитовите си парчета за революционни лейбъли като Wagon Repair, M_nus, и Spectral Sound. Продукциите и сетовете му се различават от традиционните хаус и техно звуци и са вдъхновени от родното му място Детройт, както и от цветния Берлин, който е избрал за свой втори дом. Заедно с Lee Curtis и Shaun Reeves, Ryan движи Visionquest Records - един от най-обичаните и еклектични лейбъли за денс музика, с който създават изцяло нов пейзаж от буйно, органично техно. Запален по музиката и с много ентусиазъм, Ryan Crosson обикаля клубове и фестивали по света както като соло артист, така и като част от триото на Visionquest. До момента, той е свирил в най-добрите клубове на шест континента, а най-паметните от тях са партитата на Marco Carola Music On, CircoLoco в DC10, както и легендарните събития на Luciano - Vagabundos.

В събота, RUNO ше представи новата платформа Elegant Touch Showcase, която ще има за цел да представя музикалната линия на едноименния лейбъл и едновременно с това да дава шанс на млади и талантливи български и чуждестранни диджеи и продуценти да разгърнат потенциала си пред публика. Серията от събития ще се отличава с креативен интериор и внимание към детайла, а първото издание ще ни срещне с добре изпипана музикална селекция на трима артиста.

Освен RUNO зад пулта ще застане младият продуцент и диджей Момчил Шишков, познат още като Factuaw. През годините той изгражда себе си в много направления, но набляга на по-минималистичното хаус звучене с джазови елементи. За последните 4 години има издадени над 25 оригинални парчета и няколко ремикса за лейбъли от цял свят като Street King Sounds, Unity Records, NoPreset Records, Whoyostro, Cloning Sound и други. Factuaw се е изявявал на една сцена с имена като Audiofly, Bill Patrick, David Gtronic, както и с редица български артисти. Третото име, с което ще ни срещне пилотното парти на Elegant Touch Showcase, е Impérieux, чийто стил може да бъде определен като умела смесица от Dance/Melancholic/ Techno. Продуцентската му кариера води началото си от релийз за берлинския лейбъл Keller, последван от редица участия в едноименния клуб Kultstätte KELLER. Много скоро предстои релийз на Impérieux и за Elegant Touch. В качеството на продукцията на тримата млади диджеи ще можем да се убедим на живо на 21 октомври, в Room 1 на Yalta Club.

От този сезон TAKEOVER представя и услугата Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва само да изпратите имената си до 24 часа преди партито на now@jointhetakeover.com .
Билети за партитата Elegant Touch Showcase могат да бъдат закупени единствено на място в YALTA CLUB.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com