Kaufland България избра Noble Graphics за своя творческа агенция
Секция: БЪЛГАРИЯ
23 Октомври 2017 11:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Kaufland България избра Noble Graphics за своя творческа агенция

/КРОСС/ Kaufland България започва стратегическо партньорство с Noble Graphics след проведен конкурс. Агенцията ще осигурява стратегическа и творческа подкрепа за маркетинговите комуникации на компанията в България. Задълбочен поглед върху марката Kaufland и анализ на представянето й на българския пазар бяха основен определящ фактор при избора на творческа агенция.

„Kaufland България заявява все по-активното си присъствие както с имиджови, така и с продуктови рекламни кампании, изработени в България и насочени към нуждите на клиентите. Вярваме, че с подходящ творчески партньор като Noble Graphics ще подчертаем позицията си на динамичен и модерен лидер, който не просто говори на българския потребител, а създава преживяване и добавена стойност в неговото ежедневие", коментира Катерина Ушева, началник направление „Маркетинг", Кауфланд България ЕООД енд Ко КД.

„За нас е изключително важно, че Kaufland България ни се довериха и ще разчитат на нас за идеи не само в областта на рекламата, но и за стратегическото развитие на техния бизнес в страната. Мащабът и значението на тяхната дейност са допълнителен стимул за профисионалните ни амбиции", сподели Марсел Леви, творчески директор и партньор в Noble Graphics.