Григор след класирането за финалния "Мастърс": Това е един от най-великите моменти в кариерата ми
Секция: СПОРТ
26 Октомври 2017 10:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Григор след класирането за финалния "Мастърс": Това е един от най-великите моменти в кариерата ми

/КРОСС/ Григор Димитров не скри радостта си от това, че ще направи своя дебют на "Мастърс" турнира на осемте най-добри в света през сезона. Класирането на първата ни ракета за тазгодишните финали на АТР в Лондон вече е факт и на теория след ранното отпадане на Сам Куери на турнира във Виена.

Вчера Асоциацията на професионалните тенисисти официално потвърди, че Григор и Марин Чилич ще играят в английската столица.

"Здравейте, хора. Много съм щастлив, че се класирах за Nitto ATP Finals (както е официалното название на турнира). Винаги е било моя цел и когато вчера разбрах, че се е случило, това беше един от най-великите моменти в моята кариера досега. Благодаря на всички за подкрепата, гледам с очакване към момента, в който ще играя пред вас. Ще се видим в Лондон!", обърна се към феновете си Григор Димитров, цитиран от „Спортал".

Останалите сигурни участници в заключителния турнир на АТР са световният номер 1 Рафаел Надал, швейцарският ас Роджър Федерер, представителят на Германияя Александър Зверев Германия и австриецът Доминик Тийм.

Белгиецът Давид Гофен и испанецът Пабло Кареньо Буста са фаворити за последните две места за турнира, кйто ще се проведе между 12 и 19 ноември.